ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ



Serhat İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Edirne Belediye Başkanlığı'nın destekleri ile Barış Parkı (Suni Gölet)'te çevre temizliği yaptı.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın ‘2015 Yılı Sosyo-Ekonomi Mali Destek’ isimli proje kapsamında Serhat İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Barış Parkı’nda çevre temizliği yaptı. Serhat İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin proje ortağı ise Edirne Belediyesi oldu.

Sabahın erken saatlerinde Barış Parkı’na gelen öğrenciler ellerine giydikleri eldivenlerle yere atılan çöpleri toplayarak, çöp poşetlerine koydular.

Öğrenciler kısa sürede Barış Parkı’nı güzel ve temiz bir görünüme kavuştururken konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Sefer Yaşar, “Trakya Kalkınma Ajansı’ndan elde ettiğimiz proje karşılığında bu çalışmamızı yürütüyoruz. Proje ortağımız ise Edirne Belediyesi. Edirne Belediyesi ile birlikte bu temizlik çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Projemize verdiği destekten dolayı Edirne Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Çevre hepimizin ortak yaşam alanıdır. Vatandaşlarımızdan beklentimiz ise çevreyi temiz tutmaları ve çevreye karşı duyarlı olmalarıdır.  Gerçekleştirdiğimiz bu projeyle öğrencilerimize çevre bilinci aşılamayı ve çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz” dedi.  


21.05.2016 Yayın Tarihli Haber